Arbejdsbetingelser

Arbejdsbetingelser

Strøm
For at vi skal kunne hjælpe dig med dit gulvprojekt kræver det bl.a. at vi kan tilgå strøm i området.

Rydning af gulve
Gulvet skal være ryddet inden vi påbegynder arbejdet. Sofaer, borde, reoler eller andre møbler skal være flyttet fra lokalet så vi hurtigt og nemt kan gå i gang med gulvafslibningen.

Ledninger, kabler og lignende skal fjernes eller sættes op over fodpaneler så vores maskiner kan komme til.

Afslibning af lamelparket
Ved afslibning af lamelparket, kan man risikere at der forekommer løse lameller, da limen kan slippe, eller forekomme gennemslibning af slidlag – specielt hvis gulvet er slebet før. Vi kan ikke hæfte os eller påtage os ansvaret ved denne form skade på gulvet.

Støv og støj
Der kan forekomme støvgener under og efter endt arbejde. Vi stræber altid efter at efterlade så lidt støv som muligt. Du kan dog godt forvente mindre mængder af støv på vandrette flader.

Vores maskiner kan støje en del. Hvis du har naboer tæt på, kan det være en fordel at meddele om det.

Vægge og fodpanel
Der kan forekomme ridser samt rester fra lak på vægge samt fodpaneler – vi hæfter ikke for dette. Vi anbefaler derfor at man venter med evt. maling af paneler til efter gulvafslibningen.

Merbau gulve

Ved afslibning af Merbau kan der forekomme olierester op ad gulvet.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en opgave ved at udfylde kontaktformularen – så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Har du spørgsmål til udfyldning af formularen, er du altid velkommen til at kontakte os.